Anabolen kuur

Wil jij er op je best uit zien en jouw lichaam, geest en fysiek naar een hoger niveau tillen? Mogelijk kan een anabolen kuur jou op weg helpen om jouw droomlichaam te creëren. Een anabolen kuur in combinatie met de juiste training work outs en de juiste voeding kan bij iedereen verbluffende resultaten neerzetten. Op onze pagina kun je verschillende voorbeelden van steroïden kuren lezen. Voorbeeld kuren zijn slechts voorbeelden en sluiten niet bij elk lichaam en persoon aan. Ieder lichaam is anders, wij raden het daarom ook altijd aan om persoonlijk advies te vragen bij een van onze professionele adviseurs. Wij stellen de juiste vragen om een zo concreet en helder beeld over jou en jouw doelstellingen te creëren. Op deze manier kunnen wij jou voorzien van eerlijk en goed advies.

 

kuurpakket

Anabolen kuur kopen & informatie

Je hebt besloten om over te gaan tot een anabolen kuur kopen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan van alleen de beste producten. Anabolen kuur bestellen doe je niet zomaar overal. Het is belangrijk om dergelijke spullen aan te schaffen bij een betrouwbaar adres. Bij ons ben je op de juiste plek waar je met een gerust hart zuivere en hoogwaardige spullen kunt kopen. Bij ons werken enkel mensen die diepgaande interesse hebben in de steroïde markt en hier ook jaren lange ervaring mee hebben. Wij zijn zelf altijd opzoek naar de beste producten en lezen in ons vrije tijd het liefst onderzoeken en artikelen over anabolen steroiden. Wij hebben veel plezier in ons vak en hebben van onze hobby ons beroep gemaakt. Wij helpen klanten graag om de beste versie van hunzelf te worden. We halen er heel veel voldoening uit om leuke reacties terug te ontvangen over de voortgang en groei van hun anabolen kuur.
Wij hebbben er bewust voor gekozen om met maar een aantal merken samen te werken. De merken die wij aanbieden zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en goedgekeurd door onszelf en de klant. Als wij een merk aanbieden waar klanten niet tevreden over is, stoppen wij de samenwerking met dit merk. Wij staan voor kwaliteit en willen alleen het beste voor onze klanten.

Betaalmogelijkheden

  • Betaling middels iDEAL met een kleine omweg 
  • MisterCash
  • Iban
  • Crypto betaling

 

Anabolen kuur voorbeeld

Als beginnend gebruiker zonder kuurverleden is het mogelijk om maximaal resultaat te behalen met een relatief lage dosering. Het lichaam zal namelijk optimaal reageren op anabolen steroïden bij een eerste kennismaking. Wij adviseren dan ook aan beginnende gebruikers om met zo min mogelijk het maximale resultaat te behalen. Veel beginnende gebruikers vinden het prettig om kennis te maken met anabolen steroïden in de vorm van tabletten. Deze zogenoemde tablet kuur is erg populair omdat je hierbij niet hoeft te injecteren en daardoor de drempel wat lager ligt om kennis te maken met steroïden. Een anabolen kuur in tabletten is meestal drie maal per dag 1 a 2 tabletten voor een duur van maximaal 10 weken. Enkele voorbeelden van producten die in tabletvorm voorkomen zijn;

  • Winstrol
  • Anavar
  • Turinabol
  • Dianabol

Anabolen kuur beginners tabletten


Kuurschema: Dianabol

Inname vorm: Tabletten
Doelstelling: Bulk / extreme massa behalen
Duur: 10 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Beginnende gebruikers
Dianabol (Methandienone) is een zeer snel werkend product dat al ruim voor de tijd van Arnold Schwarzenegger werd gebruikt door veel atleten. Samen met Oxymetholone is Dianabol 1 van de snelst werkende Anabolen Steroïden op de markt. Binnen enkele dagen zie je al resultaat, je spieren zullen voller en groter zijn en ook zul je al veel krachtwinsten ondervinden. Dit product wordt vooral toegepast tijdens bulkkuren om in een korte tijd extreem veel massa te behalen.
Week 1-6: 50 mg Dianabol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10: 20 mg Nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes Dianabol en 1 potje Nolvadex nodig.

Kuurschema: Winstrol


Inname vorm: Tabletten
Doelstelling: Hardheid, vol & droog
Duur: 10 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Beginnende gebruikers
Winstrol is een van de populairste middelen onder de gebruikers en dat is niet zonder reden. De tabletten kuur met het product Winstrol is populair omdat Winstrol je spieren harder,voller en groter maakt, en je tijens deze kuur je nagenoeg geen vocht vasthoud. Een winstrol kuur zorgt ervoor dat je een harde droge look creert, enje tegelijkertijd ook droger wordt.. Je metabolisme wordt er sneller door en je vetverbranding schiet omhoog. Mannelijke borstvorming (gyno) komt tijdens deze anabolen kuur zelden voor
Week 1-6: 50 mg Winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10: 20 mg Nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes Winstrol en 1 potje Nolvadex nodig.

Kuurschema: Anavar

Inname vorm: Tabletten
Doelstelling: Afvallen / vet verbranding, spierdefinitie
Duur: 10 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Beginnende gebruikers
Anavar is de mildste vorm van steroiden op de markt. Wat maakt dat dit product perfect is voor beginners voor een eerste kennismaking met anabolen steroiden. Qua werking is Anavar gelijkwaardig aan Winstrol, alleen is Anavar meer gericht op de vetverbranding. Ook met dit product zul je geen vocht vasthouden en ondervind je ook geen mentale bijwerkingen met een Anavar kuur. Om deze reden wordt Anavar gezien als een zeer mild middel welke ook erg populair is onder de vrouwen.
Week 1-6: 60mg Anavar per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10: 20 mg Nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 3 potjes Anavar en 1 potje Nolvadex nodig.

Kuurschema: Turinabol


Inname vorm: Tabletten
Doelstelling: Spiermassa groeien
Duur: 10 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Beginnende gebruikers
Turinabol wordt gezien als het mildere zusje van Dianabol. Met dit product ligt je focus op het groeien in spiermassa. Je gaint er in vergelijking met Dianabol wel minder massa mee, maar het geeft ook minder mentale bijwerkingen en minder vocht tijdens de kuur. De gewonnen spiermassa is overigens wel goed vast te houden na de kuur, je gaint er dus wel kwaliteitsmassa mee.
Week 1-6 : 50 mg Turinabol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10: 20 mg Nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes Turinabol en 1 potje Nolvadex nodig.

Kuurschema: Winstrol-Anavar


Inname vorm: Tabletten
Doelstelling: Spierhardheid, Spierdefinitie, droogtrainen
Duur: 10 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Beginnende gebruikers
De combinatie van Winstrol en Anavar geeft nog meer spierhardheid en definitie als dit samen gebruikt wordt. De kracht die je zal krijgen zal ook door het dak schieten. Deze kuur is mega populair in de zomermaanden voor een kurkdroog en keiharde look.
Week 1-6: 50 mg Winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 1-6: 50 mg Anavar per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10: 20 mg Nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes Winstrol, 2 potjes Anavar en 1 potje Nolvadex nodig.

Kuurschema: Winstrol-Dianabol


Inname vorm: Tabletten
Doelstelling: Spiermassa & Kracht toename
Duur: 10 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Ervaren gebruikers
Deze kuur is meer geschikt voor een gevorderde gebruiker. De combinatie Winstrol en Dianabol wordt gezien als de “Powerstack” onder de anabolen kuren en je zal hier echt een enorme toename in kracht door ervaren. De toevoeging van Winstrol zorgt ervoor dat je minder vocht vast gaat houden en ook meer rondingen/kwaliteit in de spieren zult ontwikkelen.
Het enigste nadeel van deze kuur is dat het erg zwaar voor de lever is. Wij adviseren je dan ook zeker om tijdens deze kuur ondersteunende middelen te nemen om de lever te ontlasten/reinigen. Voorbeelden van producten die je hierbij zou kunnen gebruiken zijn; Mariadistel, Liv52 of Tudca.
Week 1-6: 50 mg Dianabol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 1-6: 50 mg Winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10: 20 mg Nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes Dianabol, 2 potjes Winstrol en 1 potje Nolvadex nodig.

Anabolen kuur gevorderden


Als je zoveel mogelijk wilt groeien in spiermassa werkt het het beste als je anabolen stackt en dus met elkar combineert. Ieder lichaam reageert anders , het is daarom belangrijk om voor jezelf de volgende vragen helder te krijgen;
– Op welke combinatie producten reageert mijn lichaam het beste op?
– Op welke combinatie producten groei ik het beste op?
– Bij welke combinatie voel ik mij mentaal het meest prettig bij?
Hieronder volgen een aantal voorbeelden van kuurschema’s. Testosteron Enantaat hebbben we hier als standaard weergeven, maar deze kan ook vervangen worden door Testosteron Cypionaat of Sustanon. Dit zijn andere varianten van Testosteron maar hebben dezelfdde werking. Het voordeel van Sustanon is dat deze minder vocht aantrekt tijdens de kuur, een goed alternatief als je graag droog wilt trainen.

Kuurschema: Testosteron, Deca, Dianabol/Oxymetholone


Inname vorm: Injectie
Doelstelling: Extreme massa
Duur: 12-15 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Ervaren gebruikers
Week 1-12: 500 mg Testosteron Enanthaat per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-10: 400 mg Deca per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-6: 50 mg Dianabol of 50-100 mg Oxymetholone per dag verdelen over ochtend, middag en avond
Week 12-15: 20 mg Nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 vials Testosteron Enanthaat, 2 vials Deca, 2 potjes Dianabol of Oxymetholone en 1 potje Nolvadex nodig.

Kuurschema: Testosteron, Boldenone, Dianabol/Winstrol


Inname vorm: Injectie
Doelstelling: Kracht & droge spiermassa
Duur: 12-15 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Ervaren gebruikers
Week 1-10: 500 mg Testosteron enanthaat per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-10: 600 mg Boldenone undecylenate per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-6: 50 mg Dianabol of Winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond
Week 12-15: 20 mg Nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 vials Testosteron Enanthaat, 2 vials Boldenone undecylenate, 2 Dianabol of Winstrol en 2 Nolvadex nodig.

Bovengenoemde voorbeeld kuren kunnen natuurlijk aangepast/aangevuld worden naar eigen wens met andere middelen. Als je vragen hebt of twijfels over een anabolen kuur schroom dan niet om ons om advies te vragen. Wij helpen je heel graag verder om samen met jou jouw doelstellingen te behalen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar per mail, en reageren altijd binnen een paar uur.
Wanneer je doelstelling is om droge massa aan te komen, is naar ons mening de combinatie van tesosteron Enanthaat, Trenbolone en Boldenone de beste kuur. De combinatie van ndeze 3 middelen kun je het beste in 2en verdelen over de week. Je zou dus bijvoorbeeld iedere maandag en donderdag de helft van onderstaande kuur kunnen injecteren. Hieronder een voorbeeld kuurschema met deze 3 producten;

Kuurschema: Testosteron, Trenbolone & Boldenone


Inname vorm: Injectie
Doelstelling: Droge massa & Kracht toename
Duur: 12-15 weken
Nakuur: Nolvadex
Geschikt voor: Ervaren gebruikers
Week 1-10 500 mg Testosteron enanthaat per week, 2 keer per week injecteren.
Week 1-10 600 mg Boldenone undecylentate per week, 2 keer per week injecteren.
Week 1-8 400 mg Trenbolone enanthaat per week, 2 keer per week injecteren
Week 12-15 20 mg Nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 vials Testosteron Enanthaat, 2 vials Boldenone undecylenate, 2 vials Trenbolone enanthaat en 1 potje Nolvadex nodig.