Anabolen pillen

Anabolen pillen kopen of anabolen pillen bestellen is tegenwoordig net zo eenvoudig als het bestellen van je boodschappen via een online boodschappen winkel. Maar hoe weet je welke anabolen steroïden het beste bij jou past? Op deze pagina zullen wij de meest bekende anabolen pillen nader toelichten.
Er zijn meerdere mogelijkheden waarop je anabolen kunt gebruiken. De eerste methode is via een oraal tablet of een pilvorm. Een andere mogelijkheid is injecteren, beide vormen hebben zo zijn eigen voor en nadelen en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur.
Wanneer je voor het eerst anabolen gebruikt, kan de voorkeur uitgaan naar anabolen pillen kopen in plaats van injecteren. Deze methode is gemakkelijker. Echter is deze vorm van anabolen steroïden wel schadelijker voor de lever omdat bij orale inname de werkzame stoffen via de lever worden afgebroken.
Om deze reden adviseren wij altijd om ondersteunende middelen te gebruiken tijdens een anabolen pillen kuur. Voorbeelden hiervan kunnen zijn; Mariadistel, Liv52 of Tudca.

anavar pillen

Binnen de catagorie anabolen pillen heb je veel verschillende soorten producten. Hieronder volgt een overzicht van de meest populaire producten en voor welke doelstelling deze kunnen worden gebruikt.

Bulken (spiermassa kweken);

 

  • Dianabol
  • Oxymetholone
  • Methyltrienolone
  • Turinabol

Cutten (droogtrainen):

  • Winstrol
  • Anavar
  • Proviron

Anabolen pillen kopen?

De meest populaire anabolen pillen op de markt zijn op dit moment;

Metyltrienolone;

dit product is zeer krachtig en is de sterkste en meest efficiëntste oral die ooit is gemaakt. De werking van deze anabolen steroïde lijkt qua werking op Trenbolone/Parabolan alleen is deze vorm oraal en werkt deze dus ook sneller dan wanneer je het zou injecteren. Methyltrienolone heeft een anabole/androgene ratio van 125000/6500. De dosis per tablet is extreem laag gedoseerd per tablet omdat de werkzame stof enorm krachtig is. De halfwaardetijd is 4 uur. Wij adviseren het om deze kuur niet langer dan 4 weken te volgen, waarbij er dagelijks 2 tot 4 tabletten ingenomen kunnen worden.

Oxymetholone;

Ook welk bekend onder de naam Anadrol staat bekend om de sterkste bulking steroide die op de markt verkrijgbbaar is. Het is makkelijk haalbaar om in 2 weken tijd tot wel 6 kilo aan te komen tijdens een anabolen kuur met Oxymetholone. Naast de spiermassa zit er zeker ook een groot gedeelte aan vocht en glycogeen bij wat je aan zult komen. Met dit middel zul je een explosieve krachttoename ondervinden en daardoor wordt Oxy ook veel gebruikt door powerlifters. Oxy heeft een anabolen/androgene ratio van 320/45 en staat bekend om het ontwikkelen van een enorme vollle look in je spieren. De halfwaardetijd is 8 tot 9 uur. Ons advies is om een kuur met Oxymetholone maximaal 6 weken te volgen, waarbij er dagelijks 2 tot 6 tabletten worden ingenomen.
Dianabol; Dianabol is ook wel bekend onder de nnaam Methandienone en is wereldwijd wel de meest bekende steroide. Dit product heeft zijn bekendheid te dankenn aan Arnold Schwarzenegger. In een aantal landen was dit product zonder recept of voorschrift te verkrijgen bij de apotheek waardoor iedereen massaal Dianabol ging gebruiken. Daarnaast was dit product van top kwaliteit en kon je na een dag of 2-3 al de resultaten zien, volle harde spieren, meer kracht en pomp. Met een anabole/androgene ratio van 210/60 is dit product ook vrij hoog in anabool wat een enorme voille look in de spieren geeft. De hal waarde tijd is 4,5 tot 6 uur. Wij adviseren om 3 tot 6 tabletten per dag in te nemen, voor een duur van maximaal 6 weken.

Winstrol;

Ook wel bekend als Stanazolol is het meest gebruikte middel om te cutten of droog te trainen. Wil je Winstrol kopen?(linkje) Ga dan naar onze product pagina. Een anabolen kuur met Winstrol is vooral erg populair voor of tijdens de zomermaanden om droge spiermassa aan te komen. De reden waarom veel mensen voor Winstrol kopen kiezen tijdens de zomermaanden is omdat je met dit product geen vocht vasthoud omdat het niet aromatiseert naar oestrogeen. Met Winstrol bouw je kwaliteit massa en geeft je spieren een volle harde look. Tevens zul je een explosie aan kracht toename ondervinden tijdens je trainingen. Stanozolol heeft een anabole/androgene ratio van 320/30 en is als enigste anabool dihydrotestosteron soort die vrij is van anabool en jou een volle harde look geeft. Dit in combinatie met de hardheid maakt het product aantrekkelijk voor beginnende en gevorderde gebruikers. De halfwaardetijd van het product is 8 uur. Tijdens een Winstrol kuur adviseren wij om dagelijks 3 tot 6 tabletten in te nemen gedurende een periode van maximaal 6 weken.

Anavar;

Anavar ook wel bekend als Oxandrolone staat bekend om haar milde en vrouwvriendelijke werking. Dat betekend echter niet dat dit product minder populair is, sterker nog, het is een de meest bestelde producten bij ons. Anavar wordt veel gebruikt tijdens het droogtrainen of cutten. Net als Winstrol aromatiseert Anavar niet naar oestrogeen, waardoor je ook van dit product geen vocht zal vasthouden. Ook bouw je met een Anavar kuur kopen kwaliteitsmassa op, maar in verhouding met Winstrol zal dit wel iets minder zijn omdat het product wat lichter en milder is. Anavar is net wat meer gericht om de vetverbranding te stimuleren. maar qua werking is Winstrol en Anavar ongeveer gelijkwaardig aan elkaar. Oxandrolone onderdrukt de eigen productie van testosteron op een zeer milde wijze waardoor het herstel na een kuur ook erg goed wordt ervaren. De anabole/androgene ratio is 320/24 en geeft een mooie volhoud en definitie in de spieren. Ook onder de vrouwen is dit middel erg populair vanwege de resultaten en de zo goed als geen bijwerkingen. Ons advies is om 5 tot 10 tabletten in te nemen voor een periode van maximaal 8 weken.

Turinabol;

Ook Turinabol wordt gezien als een redelijk milde variant steroïde welke vergelijkbaar is met Dianabol maar dan met een mindere omzetting naar oestrogeen. Je zal met dit product minder vocht vasthouden. Ook zorgt Turinabol voor meer vrije testosteron inn het lichaam, je zult er veel droge massa mee kweken. Ook je uithoudingsvermogen en kracht zullen aanzienlijk verhogen. Met een anabole/androgene ratio van 100/0 is deze kuur uitstekend voor een beginnend gebruiker. De halfwaardetijd van Turinabol is 16 uur. Ons advies is om 4 tot 6 tabletten per dag in te nemen, met een maximale duur van 6 weken.
Proviron; Ook wel bekend onder de naam Mesterolone en is een milde dihydrotestosteron variant. Proviron wordt ingezet om te stacken met bijvoorbeeld testosteron, Boldenone, Deca of Dianabol om op deze manier de kuur te versterken. Het zorgt voor meer vrije testosteron in het lichaam. Daarnaast zorgt Proviron ook de aromatase in balans wat oestrogene bijwerkingen kan voorkomen. Een andere werking van Proviron is dat het zich aan het geslachthormoon bindend Glubuline (SHBO) bind, waardoor het libido tijdens de kuur altijd optimaal zal blijven. De halfwaarde tijd is 10 tot 12 uur. Wij adviseren het om 2 tot 4 tabletten per dag te nemeo