Een anabolen kuur met behulp van pillen

Anabolen worden vooral gebruikt door mensen die hun prestaties in de sportschool of bij het beoefenen van een bepaalde sport willen verbeteren. Anabolen hebben een positieve invloed op de spiermassa en daardoor op de prestaties. Het gebruik is verboden als je aan wedstrijden meedoet. Wordt je betrapt tijdens een controle dan betekent dat vrijwel altijd een schorsing. Ook is het gebruik van een anabolen kuur met pillen of via injecties niet zonder risico. Maar als je alleen voor jezelf sport en de anabolen verstandig inzet, dan kan het op zich niet zo veel kwaad.

Pillen of injecties?

Wil je anabolen gebruiken dan is het eigenlijk veiliger om dit met behulp van injecties te doen. De werkzame stoffen komen dan direct in de bloedbaan. Maar niet iedereen is even heldhaftig met het zichzelf injecteren. Een nadeel van pillen, maar op zich niet onoverkomelijk, is dat de pillen door de lever moeten worden afgebroken voordat de werkzame stof in het lichaam komt. Daardoor duurt het iets langer voordat je het effect merkt. Wees niet ongeduldig en zorg ervoor dat je niet over doseert. Laat je bij voorkeur begeleiden door iemand die al meer ervaring heeft met het gebruik van anabolen pillen.

Welke anabolen kuur pillen zijn er?

Als je een anabolen kuur pillen wilt kopen dan kun je kiezen uit verschillende merken. Het is verstandig om de informatie van verschillende middelen goed te lezen voordat je een keuze maakt. Overstappen op een ander merk kan wel, maar hier moet je voorzichtig mee zijn. We bespreken hieronder een aantal populaire merken anabolen pillen.

Winstrol

Winstrol wordt ook verkocht onder de naam Stanozolol. Deze anabole steroïden pillen zijn ideaal voor droogtrainen. Je houdt nauwelijks vocht vast maar maakt puur spiermassa aan. Dit is vooral tijdens de zomer is dit prettig. Je merkt al binnen enkele dagen resultaat. De ratio anabolen / androgenen is 320 / 30. Dit zorgt voor harde spieren en een prima uitstraling qua looks. De halfwaardetijd is gemiddeld 8 uur.

Geadviseerde dosering: 3 tot 6 tabletten per dag gedurende maximaal 6 weken.

Metyltrienolone

Als je op zoek bent naar de beste anabolen kuur pillen dan is Metyltrienolone een goede keuze. Dit is één van de krachtigste anabolen die momenteel verkrijgbaar zijn. Voorheen was dit middel alleen te verkrijgen als injectable middel. Het is vergelijkbaar met Parabolan en Trenbolone. Als je het inspuiten van anabole steroïden niet ziet zitten dan is Metyltrienolone een goed alternatief. Dit middel wordt in de geneeskunde onder meer gebruikt bij de behandeling van borstkanker. Dit middel heeft een zogenaamde ratio van 12500 / 6500. Dit is een zeer hoge dosering, daarom slik je van dit middel per dag minder tabletten dan van de meeste andere merken. Ook de lengte van een kuur is korter. De halfwaardetijd is circa 4 uur.

Geadviseerde dosering: 2 tot 4 tabletten per dag gedurende maximaal 4 weken.

Dianabol

Het middel methandienone, ook bekend onder de naam Dianabol werd onder meer gebruikt door krachtpatser Arnold Schwarzenegger. Deze bulksteroïde is enorm populair omdat het in meerdere landen legaal is te verkrijgen in apotheken. Dianabol is een snelwerkende anabole steroïden. Twee tot drie dagen nadat je met een kuur bent gestart zijn de eerste resultaten al merkbaar. Je merkt dat je meer spiermassa hebt en daardoor meer kracht. Tijdens trainingen merk je het verschil duidelijk. De ratio is 210 / 60. Dit geeft een mooi resultaat als het gaat om de looks van je spiermassa. De halfwaardetijd ligt tussen de 4,5 en 6 uur.

Geadviseerde dosering: 3 tot 6 tabletten per dag gedurende maximaal 6 weken.

Oxymetholone

Oxymetholone wordt ook wel verkocht onder de naam Anadrol. Het is de krachtigste bulking anabole steroïden die momenteel verkrijgbaar is. Het is goed mogelijk om je gewicht in twee weken tijd met gemiddeld 5 kilo te laten toenemen. Dit is deels vocht dat je meer vasthoudt, maar het gaat ook zeker om spiermassa. Het middel Oxymetholone wordt vaak gebruikt door powerlifters en andere sporters die het moeten hebben van een korte krachtsexplosie. Het middel heeft namelijk een nogal explosieve werking op de spieren. De ratio van dit middel is 320 / 45. De halfwaardetijd ligt tussen de 8 en 9 uur.

Geadviseerde dosering: 2 tot 6 tabletten per dag gedurende maximaal 6 weken. ‘

Anavar

Als je een anabolen kuur pillen gaat kopen dan kun je Anavar overwegen. Anavar is een milde anabole steroïde en wordt onder meer gebruikt voor droogtrainen. Het middel is ook bekend onder de naam Oxandrolone. Dankzij de speciale samenstelling houd je minder vocht vast dan bij andere middelen. Hierdoor is de toename van massa minder, maar het gaat wel om pure spiermassa. De aanmaak van eigen testosteron wordt slechts licht onderdrukt. Hierdoor herstel je na de kuur sneller. De anabolen / androgene ratio bedraagt 320 / 24 en geeft qua looks redelijk volle spieren. De halfwaardetijd bedraagt 8 uur.

Geadviseerde dosering: 5 tot 10 tabletten per dag voor een kuur van 8 weken.

Anabolen kuur met pillen bestellen

Wil je snel resultaat met volle en krachtige spieren? Je kunt een anabolen kuur met pillen direct online kopen. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *